fredag, oktober 10, 2008

Timian vil ha " Ungdom`s rom"

Timian på snart 15 ( i Desember) vil har rommet sitt mer ungdommelig!! Jeg har full forståelse for det. Hvem hadde ikke i denne alder vært lei lego, turtels, ole dole og doffen osv.
Jeg stilte et krav, du MÅ holde rommet iorden hvis jeg skal lage et ungdomsrom. Selvfølgelig, sier han og smiler så søtt!
Javel, og hvor lenge varer det?? Ikke vet jeg. 1 eller 2 dager så er rommet fylt igjen av skrot søppel som glass, nuddels skåler osv. Er glad rommene til barna har rom slik at jeg bare kan lukke døren når jeg går forbi den.
Gåmlå er ikke veldig prinsipp fast, MEN når det gjelder at tenåringene skal holde rommene sine selv...da er Gamlå bestemt!!

Fram til i dag har rommet hans bestått av hvit narsiss på 3 av veggene, 1 vegg med fargen blå og den samme fargen på skap dørene:

Idag har Gamlå malt to strøk eggehvit på veggene og hvit på skapdørene...I morgen går turen til IKEA og KID da Gamlå har satt opp handleliste over det som må kjøpes inn. Som bla. gardiner, seng, puter, bord, oppslagstavle osv..

GLEDER meg til å handle og sette alt på plass. Det kjekkeste er at Timian vet ingenting om at dette skjer akkuratt nå da han er på ferie...smiler!
Gleder meg sånn til når han kommer hjem å ser forvandlingen...og den skal jeg vise til dere på Søndag.
Ha en fin helg alle sammen så blogges vi nok snart, tenker jeg!!
Stor klem fra Gamlå

23 kommentarer:

elisabeth sa...

Så spennende, og for noen kjekke barn du har:))
Gleder meg hva du gjør, jeg også planlegger et jungdomsrom, men har ikke så mye han skulle sagt...hehehe, men han pleier åp bli fornøyd:)
Lykke til og gleder meg til søndag;)

Mitt hvite hus sa...

Herlighet så god og snill en mamma du er0) Han kommer helt sikkert til å bli så overasket og glad=) Gleder meg til søndag...... Ha en god helg=)
KLem

micano sa...

For en snill mamma du er som lager ungdomsrom for gutten din!!!
:-) Det skal bli spennende å se resultatet!

moa sa...

For en supergrei mamma du er:0)
..gjett om han blir glad, og en smule overrasket,kanskje..!
..spennende - lykke til på IKEA i morgen & en finfin helg,ønsker jeg deg!

Anka sa...

Ååååååå så gøy med overraskelses oppussing:) Gleder meg til å se reultatet. Overrasket mamma og pappa med å male gangen dems men de var i syden. De trodde de hadde gått inn i feil hus, hi hi. En annen gang malte jeg kjøkkenveggene mens de var på ferie, begge med stor suksess så gled deg!
God kveld.

Synnøve sa...

Så artig det må være og overaske sønnen din med nytt rom. Du er bra snill. Gleder meg til og se bildene. Ha en fin tur på ikea. Uff,no ble jeg nervøs på dine vegner.Han leser ikke bloggen din?For da vet han det.

Cathrine Aksnes sa...

så koselig da. tipper det er en flott gutt som blir fornøyd. gleder meg til å se resultatet:) ha en flott helg med "rom-laging"

Tiril sa...

Kjekt å overraske sånn, regner med det blir en strålene fornøyd gutt.
Ha en fin helg, klem.

Anonym sa...

Åh, så spennende prosjekt! :)
Lykke til og god helg :)

Veronica sa...

Så heldig sønnen din er!! Så moro å komme hjem til DEN overaskelsen :)

Lykke til, blir spennende å se på søndag!

Ha en finfin helg!

liven sa...

Så kjekt for gutten din!!
Spennende å se da!!
Min fjortis gutt har mellomblå detaljer(Chelsea) og eggehvitt på veggene..........Han er fotballgutt til de grader skjønner du!!

Ha en fin helg:o)

Prinsesse Elin sa...

Det er mammaen sin det. Snill og god som du er.
Gldeder meg å følge med på dette prosjektet. Har hatt litt problemer å komme inn på bloggen din etter du har kommentert hos meg. Kan du sjekke innstillingen på tilbakelinken din? Prøvde 7 ganger i går....da gav jeg opp:O) Ha en herlig lørdag. Klem fra Eli:O)

Anonym sa...

God morgen!
Jeg husker en sommer da jeg og søstern min hadde vært på ferie uten mamma og pappa. Da vi kom hjem visste vi at de hadde lagt tapet på rommet til sistern. Og det hadde blitt så fint. En lyseblå tapet av noe slag.
Så husker jeg også at jeg ble kjempemisunnelig og sur, og dura inn på mitt rom. Så viste det seg at de hadde kjøpt og lagt tapet på mitt også, som en overraskelse. En lyseblå med hvite skyer. Det varmet en liten jentes hjerte det. Jeg ble så glad.
Jeg er sikker på at Timian kommer til å bli like glad og overrasket.
Masse lykke til med prosjektet. Gleder meg til å se bilder.
Klem Elin!

Torunn sa...

Spennende!
Gleder meg til å se rommet til Timian og er spent på å høre hva han selv sier :-)

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Sp snill du er... gleder meg til å se resultatet!!

klem

fru vims sa...

blir moro å se hva du har gjort :)
kan tenke meg han blir glad! :)

god helg!

GundaM sa...

Hmmm, dette blir spennende. Men husk ta pauser og da innimellom;)

Men det vet jeg da du gjør...

Lørdagsklem!

Anne sa...

Dette gjorde vi for 14 dager siden!! og nå er det helt på det samme du..., klær, papir, glass...etc etc..., gir meg helt over jeg, og bryr meg ikke lenger. Psykisk helse vet du :-)))

lykke til.

Torunn sa...

Haha....i skrivende stund er dere vel på IKEA. Håper gubben kommer seg levende fra det da! Slike dager er bare SÅÅÅ slitsomme....been there, done that!

;-)

oline's skattekammer sa...

Så spennende med overraskelser! Tipper at han blir både glad og forundret, men ikke vent noen revolusjon når det gjelder rydding... De første dagene/ukene kanskje... Leste innlegget ditt om pompel og pilt. Ikke mange dagene siden vi diskuterte dem på jobben, og hvor skumle mange av oss hadde syntes at de var! Det som var litt funny;jeg jobber stort sett bare sammen m menn... Hihi. GOD HELG!

Tulip sa...

Spennende for han å se resultatet når han kommer hjem!
Gleder meg til å se det selv. Lykke til med jobben!

Torunn sa...

Hahaha.....unnskyld at jeg ler, men jeg syns jeg ser dere..... ;-)eller han da! Du får hilse god bedring ;-) og jeg håper virkelig dere kommer dere avgårde.

Klem

Josefine sa...

Hei! Lykke til på Ikea og med opp pussing av gutterommet:)) Syntes det høres knall gøy ut jeg.Så glad gutten din kommer til å bli...og så snill mamma han har:)) Klem Josefine

 

blogger templates | Make Money Online