torsdag, oktober 23, 2008

Stoler med personlighet, hvem vil ikke ha?

Gikk en tur i Gamle Stavanger forleden og kom over et stillig versted som desverre var lukket. Ble veldig nysgjerrig og søkte det opp på nettet, og der hadde de jaggu meg egen internett side også!!

Se på alt det flotte de har laget, er det ikke " berre lekkert ". Den sorte stolen må jeg bare forhøre meg om hva koster. Kanskje blir den min!!
Den rosa var også bare helt digg. Kunne godt tenkt meg den på soverommet vårt, men den er nok vel rosa for " Gubben ".
men jeg vil heller ha stoffet som vises her i grunnfarge krem og sort mønster, ja rett og slett bytte om på fargene, MEN puten skal fremdeles være sort!! Det hadde Gamlå likt!!
Info om Bevares

Velkommen til vårt atelier og utsalg i Gamle Stavanger

Bevares - Verneverksted for tremiljø - holder til i Øvre Strandgate 70 i Gamle Stavanger.

Vi finner fram til gamle møbler som vi tar inn, reparerer og trekker om i flotte stoffer, noe som ofte gir møbelet et nytt og spenstig uttrykk.

Vi trekker dessverre ikke om stoler og sofaer på oppdrag.
BLOGG TØRKEN VARTE IKKE SÅ LENGE DEN:)

20 kommentarer:

GundaM sa...

Herligheten da, så fine og så artig et bilde!!! De stolene du vil ha vil jeg og ha;)))

Og tusen, tusen takk for award snille du;0) Så gøy å bli satt pris på vet du;)

Torsdagsklem

Anne sa...

Herre fred så flotte stoler, med personlighet og en morsom vri!! Det er stoler man blir forelsket i ,og har et kjærlighetsforhold til lenge :-))

Sologbolig sa...

Så stilige stolar ...... dit kunne eg og tenkt meg. Har notert meg adressa til neste gang eg drar til Stavanger. Ha ein fin kveld!

Unknown sa...

Her var det masse kult!!
Godt at du er "back in business" og at bloggtørken vart kortvarig:0)
Du er jo ein av mine favorittar veit du!!
Fin torsdagskveld til deg, klem

moa sa...

så godt at blogg-tørken var av den kortvarige sorten:0)
..og stolen var jo bare heeeeerlige!
klem moa

Anonym sa...

God kveld!
Tusen tusen takk for en kjempeflott utmerking. Har adoptert dette ordet nå jeg;)
Og ikke minst flotte ord. Begynte rent å rødme her jeg sitter.
Tar også med utfordringen videre jeg. Moro!
Stolene var bare helt rå da! Ville likt å gå på vandring der ja. Hadde det bare ligget litt nærmere Oslo.
Ha en flott kveld videre gamlå.
Klem fra Elin!

GundaM sa...

Aner ikke hva som skjer men sikkert bare blogger som driver å laster inn et eller annet nytt system. Tror det er lurt å vente med innstillinger og slikt til det roer seg. Jeg likte det andre kommentarfeltet(som du har) best...Æsj, odner seg sikkert!

sirisinspirasjonsunivers sa...

Hei! Wow! For noen stilige stoler!
Enig med deg, den svarte var råflott! Jeg er superglad for at bloggtørken din ikke varte lenge! :) Jeg synes det er så utrolig koselig å komme innom å besøke bloggen din! Og så koselig å se at du er innom min :) er alltid så stas å få hilsener på inleggene mine! Tusen takk for det! Selvfølgelig er det i orden at du linker meg, jeg blir faktisk smigret! Veldig veldig koselig var det! :) Tusen takk! Håper du får en fin avslutning på uken, og en riktig fin helg! Og lykke til med stolen! Jeg håper den blir din!!! ;)
Store klemmer ifra Siri!

Anne sa...

Spørsmålet ditt inne hos Gunda;
Du har jo "mekka" ditt header bildet selv du også, men allikevel må du skrive det inn i fletet over der du laster inn bildet. hvis ikke skjønner du, blir du bare en prikk. Prøv deg frem. Lykke til.

charm design sa...

Så fin den sorte stolen var,det var akkurat noe lingnende jeg hadde tenkt meg for de stolene jeg hadde tenkt å kjøpe på Finn.

CosiFanTutta sa...

....bare meg...turist bilder fra Roma er nå plassert på bloggen. Lite å rope hurra for. Var der med guide, da, så det er bare å spørre hvis du lurer på noe :o)

Karna sa...

Oj disse var jo bare knall tøffe! Nydelig stoff de har brukt på den sorte, vi får håpe de har den fremdeles i butikken....

ceciliegrut sa...

Herlig! Tenk om flere butikker hadde gjort sånn. Da tror jeg det hadde blitt masse salg :o)

Har allerede lagd julekortet, det ble ikke noen av de jeg viste, selv om de var søte. hihi, hun er en tullejente. Men hun er også fotogen :o) Burde vel tatt henne med til fotografen. Barehegebildene ble ikke så bra da, jeg tror hun ble litt flau, ser sånn ut. og håret var ikke fint. Men de kan vel ikke passe på alt?

God helg til deg :o)

Klem

Vibeke sa...

HEISANN :O)

Tusen takk for nydelig award!!!!Kjempekoselig :o)

Lekre stoler, den svarte var jo bare helt RÅ!

Klem fra Vibeke

Brigg sa...

Stilige stoler!! Tenk å hatt en sånn i heimen ja:-) Ha en finfin torsdag

Anonym sa...

Fy søren for noen herlige stoler..Det som er litt morsomt nå er at jeg bar våre to Ikea-lenestoler ned i boden og slepte opp en gammel rokokko-lenestol fra et loppis i Oslo..Den er uten trekk og jeg har brukt de siste to dagene på å komme på hva jeg skal trekke den med..
Har ogsålurt på å male ramma..Det var lekkert i sort som på stolen du viser fram da.. Nå fikk jeg blod på tann her!!! Takk for tipset!! Ønsker deg en fin helg! Stor klem herfra :)

Randi sa...

Ååå...aå mage lekre stoler!!
Her hadde jeg funnet meg til rette i mange av dem.:-)

Ha en fin helg

Huset i skogen sa...

De var jo kjempestilige! Har lenge hatt lyst på en sånn gammel stol med trekk, men det er ikke så enkelt å finne her iallefall.
Ønsker deg en fin og koselig helg:)

Anne sa...

Dikt og dikt Gamlå .-) det kan nå diskuteres ja..., men liker nok lage litt på rim ja. Har fått endel kommentarer fra Arne da, på disse såkalte diktene mine om at jeg faktisk er bedre når det gjelder lyrikk, men ??? det vet jeg ikke hva er engang. :-)))))

Laget først et Sissel Kyrkjebø inngegg her i dag, men det ble sletter, alt for dumt!! men slik er verden. Så mye rart dom dukker påå i hodet når en står med den vandr nedover mot en vaskebøtte hele dagen.

Fin freag kveld til deg.

liven sa...

Så masse flotte stioler her var da!!
Hvis du vil kikke i den bloggen som jeg søkte etter ligger det nå en adresse nesten øverst i kommentarfeltet mitt!!

ha en fin helg:o)

 

blogger templates | Make Money Online