lørdag, oktober 25, 2008

Hadde jeg bare kunnet trukket om..

Sitter og ser på finn.no og disse 2 X sofa er tilsalgs. Er ikke disse her fine... kunne tenkt meg disse i det samme stoffet som jeg viste på stolen for et par innlegg siden:


men hva er prisen på å trekke om. Gubben og Gamlå kan ikke utføre noe sånn da vi ikke har gjort noe slik før.

men prisen kr 5000,- synes jeg ikke var en vond pris for 2 stykker, syns du?
NB. Jeg hadde nok malt treverket i sort benga lack!!
klem fra Gamlå

32 kommentarer:

CosiFanTutta sa...

Steike fine sofa'er. Jeg likte stoffet også jeg da!
Svart benkalakk!!! Gamlå da, hvor gammel ER du *ler*

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei :) så fin blogg du har :) har ikkje vert inne på sida di før, trur eg. :) Sofaene var fine :) Trur ikkje 5000 er så mykje for desse to, spørs kor godt brukt dei er, men det har vel ikkje så mykje å sei viss du skal trekke dei om :) Spennende! :) Ha ein fin kveld :) Godklem :)

CosiFanTutta sa...

Hei igjen, hyggelig at du og vesleGamlå liker leiligheten. Jeg har endel venner som sier : Det er jo veldig fiiiiiint, men JEG ville ikke hatt det sånn selv *ler*
Mangler jo pynt og gardiner og blomster og familiebilder på veggen og souvenirer fra Magaluf og gjerne en selvskutt utstoppet Tiur (ugg) og alt som i Norge gjør et hjem koooooooselig :o) Var jeg vel snobbete nå??!!?? Unnskyld, Gamlå :o)

HjemmeKoz sa...

Fine sofaer ja, men de så vankelige ut å trekke om sjøl...men skal aldri si aldri;)

Jasså, så mannen din er også Taxi sjåfør...Jeg hater egentlig det yrket, (hysj-hysj)
Men nå er han heldighvis sin egen herre, å kjører bare dagtid og annenhver helg(natten)

Eller heldighvis å heldighvis...Sin egen herre er ikke bare bare det heller, for da blir jo jobben med en hjem, alltid. Uff.
Gid han bare ville bli snekker igjen... hm...

Men ,men...Er han glad så er jeg glad:)

HA en fin kveld, og takk for kimmentarer på bloggen min;)
Koselig!

HjemmeKoz sa...

Ja det er sant;)
Bare de trives og pengene "strømmer" inn (he,he), og de trives, Så samme for meg.

God natt ;)

Unknown sa...

Kjempeflotte sofaer, og eg syns heller ikkje 5 000 var gale...
Men så spørs det kva det vil koste å trekke dei om då. for etter som eg har skjønt, så er ikkje det alltidt nokon billig fornøyelse!!
Klem, Line

CosiFanTutta sa...

God-morgen-hilsen til Gamlå. Har jo skrudd klokken tilbake så jeg er oppe før fuglene fiser i dag :o)

Det er utrolig hyggelig å være bloggvenn med deg, Gamlå, jeg ler sånn av innleggene dine, hver gang. Tror du har et ukuelig godt humør, og klarer å se det positive i alt og alle. Du er så fornøyelig at jeg blir helt øvejidde ;o)
Du har også morsomme, personlige og spennende innlegg, alltid! Likte veldig godt at du hadde laken foran vinduet, må innrømme at ikke bare har jeg laken foran et av vinduene mine, jeg har stretch-laken!!! Det ligger jo som en klump midt på, ikke sant du ser det for deg *ler*

Hyggelig at du liker Gonzales, det er så enkelt at det blir genialt. Akkurat som yndlingsreklamen min fra Rema 1000. For noen år siden hadde Rema store, hvite boards hengende rundt om kring og hvite helsider i avisen. Det sto bare en liten setning : Kjøp to, betal for to *hyler av latter* Genialt enkelt, spør du meg!!!

Takk for at du gjør dagene både lysere og gladere!!

I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, det har jeg planlagt lenge :o)

Masse søndagsklemmer fra CosiFanTutta til Gamlå

Josefine sa...

Hei! Sofaen er praktfull.. den har virkelig sjel:) prisen er det ingen ting og si på spør du meg. Hadde tatt den om jeg hadde plass ja. Er ikke flink på det med møbel trekk.. og det er jo forferdelig dyrt å levere dem inn å få dem trukket om. Men du kunne jo kjøpt noe tøffe pledd å lagt oppi i starten... og så ta deg et lite kurs.. ha en flott søndag, klem Josefine

Anne sa...

Lekker. Ingenting mer å si om den saken, formen var vidunderlig, men er det stoffet så slitt da?? likte i grunn det også jeg. Fargen i alle fall.
Som detskrives over her er opptrekking dyrt og enmå nok regne med noen hundrekroner for meteren når en snakker møbelopptrekking. Men kanskje er det verd det hvis du liker dem kjempegodt?

Super søndag til deg.

Sologbolig sa...

Sofaen var lekker og prisen er vel ok. Ser ikkje heilt enkel å trekka om, iallfall ikke siden. Men med det rette utstyret så går jo alt, du kan bruka det gamle trekket som mønster. Å få noen til å trekka om er svindyrt (iallfall det eg veit om) Ha ein flott søndag ...den blei jo ein time lengre !!

KOSELIGE HJEM sa...

Det var noen flotte sofaer! De hadde blitt enda flottere i et annet stoff, men for et arbeid da.

h.espe sa...

Så nyyydelig sofa, forstår godt du har lyst på den! Du får søke litt rundt, og høre hva en møbeltapetserer tar for jobben, men mistenker det koster en del...

Ha en strålende flott dag!

Klem fra Hildegunn:o)

Jorunn sa...

Tuusen takk for gratulasjoner, det varmer!! Og jeg har gitt gubben en klem fra deg ;0) Håper pengene strømmer inn på sparekontoen din, så dere kan reise til Thailand!

Tulip sa...

Synes sofaene er fine som de er, jeg. Og sert ikke særlig slitte ut på bildene.
Vil tro det koster en del å trekke de om.
Sort bengalakk kan bli kult tro jeg, særlig hvis du har andre møbler som er mørke!

Vibeke sa...

Heisann :o)

Så du fikk "flashbacks" til ungdommen du også ja!Herlig dame det der :o)Har gått og digget til den nye sangen hennes i hele dag, gubbisen min er rimelig lei..(fnis)


Klem

Brocante sa...

Kjøp dem! Bruk litt tid på å finne noen som trekker om som ikke er alt for dyre. Skulle du kjøpt kvalitetssofaer nye hadde du måttet betale like mye som om du kjøper disse og trekker om. Du får noen du virkelig liker og som du ikke ser i alle hus. Ikea sofaer har jo alle....

Synnøve sa...

Synes sofaene ser fin ut som de er. Likte både fargen og formen på de. Men det er ikke sikkert fargen passer hjemme til deg. Jeg tror du greier og trekke de opp selv. For du er så flink til altmulig.
Ha en fin søndagskveld

Anonym sa...

Det er litt av et prosjekt å trekke om sofaer og det blir dyrt hvis man ikke får det til skikkelig..Ergerlig med alt bortkastet stoff..På den annen side er det virkelig svindyrt å bruke møbeltapetserere..Vi fikk en pris på 30 000 for en sofa som skulle trekkes om hjemme hos oss en gang! Den måtte få noen nye fjærer også, noe som selvfølgelig fordyret en hel del, men vi bega oss ikke ut på et sånt prosjekt og det endte med at vi solgte hele sofaen til en møbeltapetserer som var interessert! Vi fikk noen tusen for den og dro rett på Ikea og kjøpte ny sofa :)
Men jeg er enig i at fasongen var veldig flott!! jeg som er litt fargegal så den jo for meg med et lappestoff ;) Ha en fin søndag videre! Klemmer fra Kardemomme :)

Ingunn sa...

Skikkelig fin sofa!!Jeg har ikke noen erfaring når det kommer til sying til sofa!gleder meg til å se hva du bestemmer deg for Gamlå!

Håper du har hatt en fin helg!

Tiril sa...

Kjempe flott fasong og viss de i tillegg er gode i stoppen, så er der bra sittekomfor.
Jeg har en tre og en toer Hødnebø salong og har fått ett overslag hos tre møbeltappenserere i Stavanger som jeg vet gjør en god jobb, og med ett trekk i midt på treet pris, kom det på en plass mellom 25000-30000tusen, men du får da kvalitet, mye dritt på markede, mye er bygd opp av isopor, ikke gull alt som glittrer.

Veronica sa...

God kveld :)

Så fiiiine ben på den sofaen, liker sånne.
Også så jeg et vakkert innlegg litt lengre ned her....med den engelen ;) Neida, de vakre stolene!
Virkelig inspirerende å se på!!

Ha en fortsatt fin søndag!

Daisys home sa...

Ja dette var jo en spesiell sofa,men hvis den er mye brukt så synest nok jeg at det var i meste laget å betale for den.Men blir sikkert fin om den ble omtrukket,men herre min for en jobb.Tror nok at det ville blitt billiger å kjøpt ny?blir uansett spennende og se hva du bestemmer deg for.Ha ei fin uke!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Dette var to kjempefine sofaer med stort potensiale.
Eg er veldig svak for den fasongen, og trur nok den vert kjempefin om du får trukket den om.
Lukke til.

Berit T sa...

Kjemeflotte!!! Og med svart på treverket, helt topp. Håper du finner noen som kan trekke de om uten at det koster skjorta!
Som regel blir det så dyrt, og da skal det virkelig være verdt det...

Ha en fin ny uke!

mali-mo sa...

Fine sofaer, men jeg ville nok beholdt dem som de er, eller med tepper / løst trekk. Du må nok gange prisen med endel for en omtrekking tror jeg, det er iallfall ikke billig ;) Kjenner en som nettopp betalte 45 000 for en sofa og to stoler trukket om....

Men det er ikke umulig å lære seg. Se etter et kurs! (fint prosjekt nne når været er som det er...) Ha en fin uke!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hei og godkveld i stova :) Tusen takk for kjempekoslig kommentar :)

Lille Storm er blitt ganske stor (allerede, berre på dei 2 mnd vi har htt han, er visst blitt fire mnd i dag) :) Det er ein eurasier :) koslig rase, men veldig sta :P hehe. Han utforska for første gang hagl i dag, det var svært spennende å leike opp PÅ, og ikkje minst å spise.. tilslutt var det ikkje meir hagl her igjen :P han eter alt han kjem over, noko vi merker ofte midt på natta.. hehe :)

Kor gammel er Nemi? og kva slags rase? :)

Ønsker deg ein strålande kveld :)
Godklem :)

GundaM sa...

Ja, fine var de og ok pris også. Likte trekket og ejg da....

Titter innom etter en travel helg, håper ting roer seg litt nå;)

Anka sa...

JEG BYR OVER! He he, hadde nesten gjort det hadde det ikke hvert for at jeg venter på min nybestillte sofa. Den var lækker:)

Anonym sa...

God morgen!
Sofaene er kjempestilige! Men jeg kan nok ikke hjelpe deg med å trekke om. Klarer ikke engang å sy en kappe jeg:(
Skjønner godt at du er trist som ikke hørte på moren din. En tror det liksom ikke før det er for sent. Jeg hadde ikke noe valg jeg da som skulle tømme leiligheten.
Tusen takk for innlegget ditt hos meg. Jeg koser meg alltid når du har skrevet noen ord til meg.
Ha en flott dag videre.
Klem Elin!

Torilpia sa...

Synes de var fine jeg .. :o)

Så nettopp at jeg har laget et innlegg om samme "engel" som du har litt lenger nede her .. :o)
Nå la jeg deg til på lista mi - slik at jeg får til å følge med på det du skriver litt mer jevnlig :o)

Ha ei fortsatt fin uke - klem!

hvorfor ikke... sa...

Nei, det syntes jeg ikke var verst. Det er bare til å følge med litt så kan du få nesten akkurat hva det skulle være på FINN.no
Vi har kjøpt mye der.
Men du, kan godt hende dere trekker om...man vet jo ikke om man kan det før man har prøvd, hehe!

NUSSE sa...

Utrolig tøffe! :-)Me Like!

 

blogger templates | Make Money Online