torsdag, november 13, 2008

Pensjonen til Gamlå og Gubben..

Ting tar tid, men idag har de lagt gulvet i leilighet som vi bygger og som skal leies ut.

Her er det blitt gjort klart for å legge sement på det som blir taket på leiligheten , og som blir vår terasse. Sementen er lagt idag, og det samme gjelder for gulvet i leiligheten.

Så Gamlå får bare bære over med at hagen ser ikke ut:

Vi har skrå tomt, og familiens endelause diskusjon har alltid vært. Hvem skal klippe plenen som ingen bruker!! Liten og smal terasse hadde vi også. Løsningen ble. Vi lager STOR terasse, og så har vi leilighet under som vi leier ut. Leiligheten vil ha egen vei så vi vil ikke merke eller se noe til de som leier!! Ikke noe mer plen å klippe bare en liten en hvor det står noen frukt trær.
Leiligheten skal være ferdig i uke 51. Da skal Gamlå og Gubben male, skru opp kjøkken, garderobe skap og legge gulv. Målet vårt er at det skal være klart til å leies ut den 01.02.09.

3 kommentarer:

Ida sa...

SÅÅÅÅ praktisk med utleieleilighet ! Utrolig smart å gjøre det på den måten! Også genialt at dere får en stor terasse ut av dete hele også!

:-)

klem

Fjordheim sa...

Høres godt ut med en stor terrasse og slippe gressklipping. Vi har stooor plen og ingen terasse. Så jeg missuner deg nesten den ja. Men jeg klipper ikke plen. Det er min manns trening om sommeren. Om vinteren er det snømåking. så jeg er heldig slik.
Veldig lurt med den utleieleiligheten. Håper dere får koselige folk der. Lykke til
Ha en riktig flott helg :)

HjemmeKoz sa...

God idè!
Og så digg det kommer til å bli med den stoooore terassen!

 

blogger templates | Make Money Online