lørdag, oktober 25, 2008

Gubben og Gamlå satt og dro...

og ikkje fekk dei fisken.........


hadde Gamlå hatt LINSER..no.....så hadde hun nok sikkert fått fisken. ..
Leeeeeeeer. Fikk bare så lyst å legge inn et innlegg, og dette her var det beste jeg kom på i farten. Ikke verst det...Linser.....

her skal dere få en god linse historie som har vart i .......ja la meg si 9 år....
Lider av tørre tåre kanaler, og har prøvd og prøvd linser. Operasjon er utelukket da jeg ikke har et stabilt syn, og kommer heller aldri til å få det!!


Første gang Gamlå prøvde som var ikke turen lang tilbake til synsenteret der hun klaget at linsene gjorde vondt. Ikke rart det sa optikeren. Linsene må renses å ikke være så fylle av dritt slik som du kommer med ...OK forstår hintet...Neste kontroll.. etter at jeg selv har ringt å klaget over at det føles som om en snue som ramler ut at øyet , og at de plutselig ligger på utsiden av øyet mens jeg prater med folk der jeg kjører presentasjoner....ikke fuktig nok tårekanal og du er født slik sier optikeren.


Ser skurret sier gamlå!!... ikke rart det sier Optikeren da du har hull i linsene....Ok det var den gangen da Gamlå hadde lange røde negler og sikkert hadde laget hull i linsene da hun tok dem ut av hylsteret og ikke så en ting...
Ser enda ikke bra sier Gamlå, mens hun har presset seg inn til kontroll... ikke rart det sier opptikeren..hvorfor ta to linser på samme øye...!!! Uff jeg har nok ikke vært en lett kunde. MEN denne gangen fungerer det!! Grunnen er kanskje at jeg er blitt eldere ...ikke vet jeg!!
Noen andre her i Blogglandia som har linse historier, for dem mottar jeg med takk!!'
Jeg er så kreativ, ( tror jeg akkuratt nå
) og har da tenkt at dette kan være en god samling av historer til optikerene engang , for en heller god pris. leeeeeeeeeer.

Nå har jeg hatt linser i snart 9 mnd. og ja jeg har tatt rådene til optikerne med meg og har ikke hatt problemer siden. ler og ler enn så lenge.


klem fra Gamlå og en forsatt god helg til dere!!

5 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Hihi.....bruker linser jeg også...uten trøbbel. Ever :-)

Tusen hjertelig takk for awarden du gav meg...igjen :-). Kjempekoselig det snuppa!

Lørdagsklem fra meg

Line sa...

Hi hi hi...
Fornøyeleg historie, Gamlå!!
Eg brukte linser før eg fekk ein augesjukdom som er ganske sjelden: Heldige meg...*Sukk*
Dei er nemleg usikre på om det kan medføre raskare utvikling i sjukdomen dersom eg brukar linser, og det er dermed anbefalt å bruke dei så lite som muleg. Har difor valgt å la vere... Er no leenge sidan sist eg var til kontroll, sidan augelegen eg gjekk til la ned. Men må no ta meg sammen å få ei henvisning frå fastlegen min, hadde vore greitt å i alle fall kunne brukt linser når ein er ute i regenet, i basseng og på ski.
Ha ein fin laurdagskveld...
Klem, Line

Miamor sa...

Herlig historie....og koslig bilde av deg og Gubben Koser deg med pilsen en vakker sommerdag!! Føles leeenge siden nå, med høstvinden stormende utenfor...men du verden så koslig å være inne da du!! Ha ei finfin helg!

Mari sa...

Svarte jeg deg ikke på det kanskje? Sorry! Jeg tenker at det er opp til hver enkelt om man vil gjøre seg til kjenne. JEg så ikke noe poeng i å ikke gjøre det, så jeg har signert pakken med eget navn :)

CosiFanTutta sa...

Hehe, fantastisk morsomt, stakkar Gamlå :o)
Jeg har brukt linser i alle år, men ga meg jeg også når jeg fikk en øyesykdom, jeg også, som Line i Storemyra. Sikkert ikke den samme øyesykdommen, og sikkert ikke grunnet linsebruk.
Jeg har en brillehistorie, da
Jeg sa til optikeren at jeg ønsket meg sånne "usynlige" briller som de bruker på dagsrevyen, vet du. Sånne uten innfatning og med tynne brillestenger som omtrent ikke merkes. Optikeren bare ser dumt på meg og sier : Vet ikke du at du har colabunner, du. Hihihi
Når det gjelder spillelisten min så er jeg ikke veldig stolt av den, hehe. Utvalget på Playlist.com er heller snevert. Hvis gubben vil bli med meg hjem å se på platesamlingen min så er det helt ok *hyler av latter* eller han kan gå på Rateyourmusic.com og sjekke ut brukeren Internaut - der ligger det meste registrert
Hvis han trenger noen smaksprøver så må han bare gi beskjed så kan jeg bli langeren hans til ny musikk i livet :o)
Risottoen var sabla god, så jeg spiste for mye i dag også. Dessuten er det farlig å drikke vin dagen derpå, fordi jeg er jo så TØRST, så det går unna på
Rieslingen, hehe
Trivelig å se bilde av gubben og gamla, han så akkurat ut sånn som jeg hadde forstilt meg. Bamse brakar gå hjem og vogg, her kommer gubben
Sov godt, Gamlå

 

blogger templates | Make Money Online