fredag, januar 30, 2009

Her ryddes og drømmes det...

I Gamlå heimen har det ikke vært så trivelig i det siste, hvorfor....Grunnen ser du her rot og skrot ( bilde er ikke fra heimen da jeg ikke tør vise det)!

Vi er så heldige å ha et stort hus hvor tre store rom står ubrukelige pga SKROT!! Til og med naboene kommenterer skal dere ha container i år igjen.
leeeeeeeeeeeer ja vi har hatt en container hvert år, og herregud hvordan klarer en å samle så masse skrot og rot, ikke vet Gamlå, MEN hun blir gal av dette her.
I dag står Containeren her og nabolaget er glad da Gamlå springer til det en huset etter det andre og spør vil dere ha dette: JA, en må ikke hive slike ting, OK sier jeg og er så glad for at kilo prisen blir mindre når slutt regningen kommer.
Her deles det ut bøker, lego, biler, dukker osv. Noen av lekene er ikke pakket ut engang. Gamlå gremmes.


Men av de tre rom som ryddes for rot og skort så skal det bli; Hobbyrom til Gamlå:

Et gjesterom:


Og et versted for Herr Gamlå, han har så mange ideer om dette rommet at Gamlå klarer ikke å finne noe som faller han i smak.
God helg Bloggvenner!!!
Stor helge klem fra Gamlå som takker for alle utfordringer og awarder!!

53 kommentarer:

Frk Mille sa...

Lykke til med ryddingen Gamlå. Få ut alt som ikke er brukt de siste 5 åra sier jeg.. men ikke kast noe som jeg vil vil ha, hehe...

God helg!

Torunn sa...

Hehe.... du er så herlig!
Hvem har vel ikke litt rot og skrot her og der? Vi har bodd i huset vårt i 2,5 år, men det ser ut som 20!

Sånt er livet .-)

Klem Torunn

Josefine sa...

Hei:)

En skikkelig ryddings trengs av og til ja, en container er god å ha da:) Så kjekt for deg å få nytt hobby rom! Ha en flott helg, klem fra Josefine

GundaM sa...

deilig å rydde innimellom da, men håper du ikke begynner å konkurere emd Containergirl ;)))

Hihi, fredagsklem

Fru Langtind sa...

Så deilig å ha 3 disponible rom! I WISH!! Og alltid godt å få ryddet opp. Her er vi så heldig at borettslaget bestiller container 4 ganger i året-veldig god deal kan du si! Ha en flott helg og kos deg med planlegging av hobbyrom!
Klem

Prinsesse Elin sa...

Det er rett før eg og du bør starte rydde klubb! Her ryddes det også.
Jeg må si TAKK!!! Hvorfor. Jeg har meldt meg på en spansk tilda klubb å hadde det ikke vært for at jeg bruker din oversetter minst 10 ganger om dagen hadde jeg ikke fiksa dette. Så hvis du synes jeg er vel mye inne hos deg så er det for jeg liter på din oversetter.
Har du snakket med Nb sørensen eller skal jeg??? Husker ikke hva vi ble eninge om. Jeg har snakka med villa rosa slik de ikke får sjokk....ha ha ha ha ha ha ha

My home is my Castle sa...

Ja er det ikke utrolig hva vi sparer på ???
Nå begynner det å likne noe her og ;) Såå herlig å få dritten bort hehe..

Klem,Kari

Guttemamma sa...

Dette står det respekt av....og tenk så utrolig deilig det blir når du blir FERDIG......!! Svært så imonert her jeg sitter!!

Synnøve sa...

Lykke til med ryddingen:))
Levere flere hengerlass på hamos vært år vi.Skjønner ikke hvor alt kommer i fra:))

Ha ei fin helg

Carina Dale sa...

Så herlig historie nedenfor ;-)

Lykke til med ryddingen og god helg!

Cathrine Aksnes sa...

lykke til med rydding... det hoper seg fort opp med ting man "bare skal legge bort litt". ikke bodd så lenge i hvalstad jeg... men loftet!!! det er skummelt å ha ubrukte kvadrat... gleder meg til vi skal innrede;)

ha en flott helg med familien og rydding.. gleder meg virkelig til å se planene deres ut i livet... det blir nok lekkert:) heldig dere er som har så mange rom ledig til å bruke til hva man vil:)

Mitt hvite hus sa...

Hei Gamlå

Sååååå flink du er da. Rydder og kaster. det er jeg veldig dårlig på,.

Lykke til

Klem kerstin

Ida sa...

Heihei! SÅ betryggende å vite at jeg har en blogglandia tante her når William kommer :-D Hihihihi... gleder meg til å vise han frem ;-)

Ha en snadder helg!
Ps. tre ROTEROM!!!!! Sukk.. jeg har ikke plass til ett engang!! Jeg hadde vært overlykkelig om jeg bare hadde ett - her går det i PRAKTISKE løsninger i hvert eneste rom!

KLemmer

Julies sa...

Godt når det er unnagjort ! Og en smule tragisk å tenke på at det jeg kaster har jeg kjøpt en gang, fordi jeg syntes det var fint... Alt man bærer ut har man jo båret inn, kjøpt og betalt ! Huff a meg..
Hobbyrom.... Noe sier meg at du har blitt gobusser med symaskina ?!

Karna sa...

Akkurat det samme hos meg også, jeg har også en container som står utenfor nå, har fått ryddet litt, men mer skal det bli. Har en contaner hver vår, utrolig hvor mye som kan kastes....

Lykke til med jobben, og nyt helgen litt også, her er det SOL!!!

Kort og Søm sa...

Uff.. jeg har en bod jeg ikke kommer inn i engang.."ler"..
Men her skal det jo ryddes til våren.. :o)

Eget hobbyrom høres supert ut!!
God helg :o)

FO - 2 sa...

Dette er til stor inspirasjon for enkelte andre også. ;)
Bl.a MEG/oss.
Burde kvitte oss med skrotet og rydde plass til kreativitet og arbeidsro, ikke til mer kaos nei... ;)
Håper dere er godt i gang med ryddingen da.
Finfin søndag.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe :) Her går det i rydding og kasting skjønner eg. :) Ja, det er lurt å sjå igjennom tinga ein har, inni mellom, får å kaste/eller gi vekk ting ein ikkje treng. :)

Ha ein herlig søndag :) har forresten skifta bloggadr: vakreaugeblikk.blogspot.com :) Godklem

Tone sa...

Jøss det er jenta si tenker jeg!!
kanskje når jeg har fått i meg et glass med *Rosenrot at energien boble over og jeg gjør som det - hiver og kaster???
Så flink du er!!
Hobbyrom er toppen! - jeg har et jeg - og hadde jeg bare rydda først nå, så hadde jeg hatt tolv kvadrat med¨plass å boltre meg på - men da må noen komme med en container først, for jeg kommer ikk einn der en gang...

tone

Sonja sa...

Å,så heldig du er som får eget hobbyrom.Tenker du gleder deg til å planlegge det.Du har i alle fall mange gode og kreative ideer som du legger ut på bloggen.

Takk for kommentaren om hår på stativ.Endelig var det noen som forsto at det ikke er verdens undergang om håret faller av. Jeg har ikke hatt en eneste dag hvor jeg har deppa over tapet(enda jeg hadde tykt og flott hår).Hallo jeg er da ikke syk engang. Men det er vanskelig for andre å forstå dette.Vi har til og med hatt mye morro med både parykkene og skallen min.Den beste kommentaren kom fra barnebarnet,hun var litt over to år og hadde sett meg i flere dager uten hår. Så skulle jeg pynte meg med parykk,hvorpå hun satte i å le.Jeg spurte hva som var så morsomt.Svaret var "mormor du ser så rar ut med det derre av og på håret på deg".Vi har ledd mye av den kommentaren.
Klem fra Sonja

Anka sa...

Merkelig hvor fort skrot og rot hoper selg opp... Så gøy å plutselig få et "nytt" rom da:-D Vil også ha et hbbyrom. Kos deg med rydding og hobbyrom-laging, hehe.

Anonym sa...

Så flink du er som rydder Gamlå..
Jeg har store planer jeg også, men får jeg satt planene ut i livet??
Nei! Jeg har ikke fått ånden over meg ennå..Sitter egentlig i sofaen og hekler og venter på at denne "ånden" skal innfinne seg ;)
Men gud så deilig det er etter en slik utrensing!
Ønsker deg en ryddig dag!
Klem fra Kardemomme :))

Bouvbear sa...

åhhh..som jeg kjenner meg igjen. Vi har også container på gårdsplassen hver vår..ja vi venter litt til vi,for her er det langtfra noen vår med -10 gr..brrrr..og stappfull blir den også..
Tusen takk for award jeg har mottat fra deg og det ligger en utmerkelse til deg inne hos meg.
Ha en riktig god ryddeuke Gamlå.
Hilsen farmendamen
PS! aj aj aj for et herlig master bedroom

Unknown sa...

Godt med skikkeleg opprydding innimellom, og du, slit du med for mange rom, berre send dei til meg du, hi hi;8)
Skal bli spennande å sjå kva du får ut av romma!!
HAr noko til deg, eg...
Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Her er alt rotet ute i garasjen... Ikke bare, bare det heller. Er knapt plass til en bil og garasjen er dobbel med loft.

Ryddomanen min komme vel til å tromme sammen til rydding så snart det våres. GRØSS!

Ønsker deg ei flott uke på alle måter. Må ikke rydde bort deg selv nå da ;)

Eplekos!

h.espe sa...

Ja, her var det snakk om "vårrengjøring" :o) Så deilig det må være å "ta et slikt tak".. Flott at naboene fikk plukke av "skrotet" - er jo dumt å kaste det som andre vil ha... Gleder meg til å få se de NYE rommene dine;o)

Ha en flott uke videre!

Klem fra Hildegunn

Miamor sa...

...innom for å ønske deg ei ryddig helg..he..he.. :)

rod i hob sa...

Kor e du??

rod i hob sa...

AHA -du he rydda deg vekk???!!!
(Enten de eller så sidde du me symaskinen...)

Litt inspirerte blei eg nå, eg ska tak på vaskerommet og gjesterommet....

Villa Luftslottet sa...

Bare innom for å ønske deg en fin søndag og morsdag :) Godt å få rydda ut litt skrot...hatt container et par ganger jeg også;)
klem, Nina

Helene sa...

Hei
Jeg kommer garantert!
Har avtalt med Elin om å treffes hos henne og reise sammen inn til Sandnes.
Skal egentlig på Mamma Mia fest på fredagskvelden, men bloggtreffet har høy prioritet, så kvelden blir alkoholfri for min del. Kan liksom ikke risikere å bli tatt for fyllekjøring på vei til bloggtreff;o)
Gleder meg masse til å treffe deg!!

Den gode feen sa...

Hei på deg! Tusen takk for kjempekoseleg kommentar. Eg hadde store planar om å delta på treffet inntil i dag, for nå ser eg at treffet er i vinterferien. For første gong i karrieren skal eg ta ut vinterferie og reise til fjells. Eg er ikkje tilbake i byen før søndag 29. februar. Desverre. Beklagar så mykje, men eg håpar jo at det vert fleire treff enn dette :) Klem frå Linda

Prinsesse Elin sa...

Du er faderen så flink. Jeg bøyer meg i støvet for deg. Hjelpe du mæg å rydd på kåttan her. Her er det stappings med alt mulig skrap som skulle vært på sele. ha ha ha ha ha
Bra gjeng på treffet. Glede meg knallmøje:O)
Har nettopp vært hos sviger og spist 4 forskjellige kage,og x antall kaffikopper ( dei har eg ikke spist altså) Så nå sidde eg her å dirre. Koffinsjokk. Egentlig bra for eg skal sy 3 pudetrekk itte himmelblå. Eg e hemmelig forelska i Roland i den serien. ha ha ha ha ha

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Eg kjeme på bloggtreffet, og gler meg svært til å treffe deg og alle dei andre:)
Ha ein finfin søndagskveld.
Klem H

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min. Hadde vært koselig å komme på bloggtreff, men jeg bor i Trondheim jeg, vettu:)

CosiFanTutta sa...

Hei kjære, snille, gode, fine Gamlå min :o)

Ja, jeg har bloggtørke OG
fordypningsoppgave som skal inn om litt. Litt på etterskudd med lesingen, nettopp p.g.a. for mye blogging i høst, hehe
Jeg jobber bedre under litt press, så er ikke så strukturert at jeg fordeler lesingen pent utover semesteret. Neida, de siste 4 ukene tar presset tak i meg, og jeg nileser og niskriver, hehe. Der er jeg nå :o)
Kommer alltid i mål da, men tenker alltid at neste gang skal jeg begynne tidligere, jepp, jepp

Jeg har et råd til deg - selg hele huset og flytt inn på halve plassen :o) Det har jeg gjort.
DA får du kvittet deg med litt av hvert. Heldigvis er mye av det jeg ikke hadde plass til på mellom-lagring hos min søster.

Jeg vil se hobbyrommet!! Når får vi se det? Du fortjener masse øl når du har gjort en sånn god jobb :o) Skål Gamlå!

Når det gjelder bloggtreffet må jeg vurdere det på nytt, selv om jeg så veldig gjerne skulle ha kommet. Jeg kan ikke ta meg tid til å bruke HELE helgen, men sånn som flaggruten går og sånn som min venninne skal jobbe den helgen så passer det egentlig dårlig. Jeg KAN ikke reise til Stavanger UTEN å treffe henne, det går ikke. Du hadde jo vært et meget godt substitutt, da min venn :o)
Hun er sykepleier og ansvarsvakt på den institusjonen hun jobber, så det er litt vanskelig å bytte helg for henne. Hun skal prøve da. HVIS hun klarer det så ordner deg seg nok. Ja, også var det den fordyningsoppgaven, da....

Det hadde vært så trivelig å treffe deg!!

Tror ikke jeg "kjenner" noen av de andre damene. Har vært innom koselig Rod i hop også Storeflittig, da, hun har jeg til og med truffet :o)

Vi får se, beklager at jeg ikke kan gi en bedre beskjed til deg!

Hvordan går det med syingen? Har du fått noe ferdig som kan vises frem?

Gudstjenester av alle slag er ut av en annen verden kjedelig. Jeg sparer også andre for sangstemmen min, så det er å titte i taket og telle sekunder på sekundviseren, tikk, takk, tikk, takk.
Nå skal det sies at CosiFanTutta er humanetiker og ikke spesielt interessert i budskapet heller. Jeg liker derimot også kaker og sånt, så kan holde ut over en time hvis det er belønningen, thihi

Riktig, riktig god morsdag på etterskudd.
Kjekt å ha noen å ha bloggtørke med :o) Jeg kommer sterkere tilbake sånn midt i april. Nå MÅ Cosi fokusere!!

Ha en fin, fin bloggtørke, vi snakkes etterhvert min venn. Jeg kommer med endelig beskjed om jeg kommer på treffet ut i uken,

Mange, lange, varme klemmer til Gamlå min :o) Hils gubben - har han fått verkstedet sitt??

CosiFanTutta sa...

---forresten, hvis Gamlå skal ha seg NY sofa, så er det en slitt og velbrukt en her på Living som det står ditt navn på ;o) På salg og greier, tror jeg

http://www.living.no/newsread/news.asp?wce=product&FILTER_1=10&FILTER_2=10&N=1010010&BC=Salonger&level=2

Veldig lang url

Tone sa...

....og du rydder enda eller....det må jeg si!! -
Neida, bare tuller - håper da for din del at du er ferdig nå!!
her er det 60 cm snø - og brøytekantene når uante høyder. Veldig morsomt for meg som bare venta på vår!!
Innrømmer også at jeg venter på hytta. Skli sakte over setervollen mellom de gamle husa på ski, - utsikt over Rendalsfjella her og Rondane der.... - og skli rett ned til vårt sted - fyre på restene fra glørne i ovnen, koke en tekopp og finne fram saueskinn - bok og sjokolade, og unger på akebrett i full fart.
Glemte jeg å si peis og rødvin om kvelden???
Håper du har en fin uke!
ps - du har faktisk inspirert meg til å rydde, så jeg får vel bare hive meg rundt....
Det går bare litt unna med valpeperioden her....og noen ganger lurer jeg på hva vi har gjort må jeg bare si!!
tone

Torilpia sa...

Kunne sikkert fyllt opp et par containere jeg også .. :o/ Leker hele tiden med tanken på et garasjesalg men .. kommer liksom aldri i gang ..
Etter at jeg begynte å jobbe full tid igjen - rekker jeg ikke noe som helst og den dårlige samvittigheten er slitsom .. *sukk* I tillegg skjer det jo hele tiden saker og ting som setter meg noen skritt tilbake .. kan se ut som om jeg har en laaaang recovery foran meg før jeg er tilbake 100%.

Men all ære til deg - som rydder huset og kvitter deg med alt unødvendig .. du er flink du :o)

Ha en flott tirsdagskveld - klemmer!

Solveig sa...

hei hei! oh - container. jeg skulle gjerne vært oppi den, jeg, hihi, og snust rundt etter noen lister som ser skikkelig brukt og gamle ut:):) skulle tatt seg ut med magen min... jeg ville sett ut som en elefant som var på vei til dyrehagen, og container var det eneste som var stort nok til å frakte meg..

nok tull:) planen er å komme på treff, det ble litt snurr i planene når det ikke ble stavanger, for da blir det litt mer reising og slikt, og det er ikke såååå lenge til jeg har termin:) så - kommer, men med forbehold om god og fin form.

Anonym sa...

Det ligger en utfordring inne hos meg til deg hvis du vil ta den.
Nattaklem!

Steinbokkjen ;o) sa...

Så hææærle å få rydda - og her vette da grundig og super flott....
Du og bloggjen din gler hjerta mitt - så Besta's award e midt i blinkjen å gje t deg - frå meg..
Ha ein vidonderle dag!
kleeeeeeeeeeeem

Anne sa...

Halllloooooo......, du SAVNES!!!

Grip dagen sa...

Du rydder og du rydder...
Har du ryddet bort navnet mitt???
Jeg har meldt min interesse for bloggtreffet - men ser ikke navnet mitt på lista...
Skriver du meg opp?

Mange hilsner Marit

Photo-Me-Life sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hei min venn:)
Bloggtørke er noe alle og enhver kan få. (så er det jo nesten fælt å skulle sitte her inne og trykke på en maskin når det er så flott vær ute)
Middagen ble veldig godt tatt imot. Så får vi se hva det blir i morgen når vi har bryllupsdag.
Dansken takker for gratulasjonen:)
Ha en flott helg.
Klem Elin!

sortekatt sa...

Hei,planen er enda å komme på bloggtreffet ja:)
Blir spennende;)
Ha en fin kveld.

Miamor sa...

Hallo..er du der inne..savner ditt blide åsyn..skal til Stavanger tirsdag og onsdag jeg....ha ei super uke....tenker på deg ;)Klem

Vibeke sa...

SÅÅÅÅ koselig at du kom inn til meg og la igjen noen ord i bloggtørken din!!:o)
Savner deg og innleggene dine vet du.....Dette med bloggtørke har jeg hilst på innimellom jeg også, går i "bølger" med meg :o)
Nå nærmer det seg bloggtreff for dere- spennende!Vi endte vel opp med 13 stykker (tror jeg) og hadde en veldig trivelig kveld.Var rart å plutselig ha et fjes på bloggerne, uvant men gøy :o)Har jo mest "kontakt" med Bergensbloggerne, er så MANGE herlige det ifra så det er jo der jeg skulle vært på treff...Kanskje vi skulle prøve å dar dit neste gang du og jeg Gamlå??Hadde vært gøy!

Ønsker deg en fortsatt fin uke,
KLEMMER Vibeke :o)

Vibeke sa...

Fullt av skrivefeil ser jeg nå....

Miamor sa...

..så koselig..ja skulle jo ha vært i siddisbyen nå..men det været...det været...så jeg måtte snu gitt..men neste gang tar jeg kontakt vet du....glad du er der... ;)

Anonym sa...

ma sjekke:)

 

blogger templates | Make Money Online