onsdag, januar 07, 2009

Drømme det har vi lov til

og dette er en slik STUE som Gamlå drømmer om. Se bare på de røffe STOLENE. Jeg LIKER alt her !! Dette er meg :).
MEN hvorfor kommer jeg aldri over slike på nettet? Har dere andre plasser en finn.no jeg kan søke på så gi meg et tips.

Så var det keramikk som jeg er så glad i, disse krukkene her var bare så røffe, og det var skinnet også, MEN de reinsdyrskinna luer så fælt, og det liker jeg ikke:)
Så var det vi finner i naturen da, hvorfor ikke pytte det i vaser og fat. Se bare hvor flott det ble.
( bildene er hentet fra Skøna hem )
Gamlå sitter og drømmer og drømmer om hvordan hun vil ha det.
Det er rett og slett HERLIG, men en skikkelig nedtur når hun våkner og ser seg rundt, og ikke helt vet hvor hun skal starte.
Da er det bedre å sette seg ned med en stor kopp te, og blogge med DERE.

49 kommentarer:

Miamor sa...

..enig med du...alt var superfint..men jeg syns jo så mye er superfint jeg da...splitta personlighet????ja tror nok det... Klemmer fra sverigedama :)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Heisann!

Vi har en felles lidenskap du og jeg: KERAMIKKTING!:O)

Jeg ELSKER komler, heldig du som har en spesialist på det hjemme hos deg :o)

Klem

Guttemamma sa...

Du får tråle bruktmarkeder...i feks England...ha ha. Eller ta kontakt med Skøna hem, kanskje de kan hjelpe deg??? Får du stolene, er jo mye gjort!!

Miss.T sa...

Flotte bilder. Likte spesielt godt det siste med naturpynt i.. fikk masse inspirasjon av det bilde nå jeg.. takk skal du ha : )

Som Mine Dager Er, sa...

Hva skulle vi gjort uten drømmer? Vi må ha noe å strekke oss etter, for den dagen vi går tom for drømmer, da må også livet være tomt! Drøm videre og del de gjerne med oss. Vi er lutter øre.

Klem fra Marit

minishabby sa...

Hei Gamlå!
Vi har en ting felles ser jeg, og det er det at vi drømmer oss bort. Jeg elsker å sitte og tenke over hvordan jeg vil ha det. OG akkurat nå har jeg og dansken en skikkelig brainstorming på gang ang kjelleren. Gleder meg til å komme i gang.
Ha fortsatt en flott og drømmefull kveld:)
Klem Elin!

minishabby sa...

Sorry, jeg som surret en hel haug her inne:)

Corky sa...

Heisan:)
Henger meg på drømminga her...
De stolene var jo bare supertøffe! Liker aller best det der gamle,slitte,brune skinnet..ikke så glad i nytt skinn. Den bildeveggen var også stilig. Fabler om en sånn vegg med utsnitt av svarthvittbilder av unga...hmm.
Keramikken var også fin. Rå og naturlig er best.
Og da er det vel heller ingen hemlighet at jeg er "stein-gærn" heller...
Har en stooor og tung samling som bl.a barna har funnet til meg...herlig!

Drøm videre du, jeg har det akkurat på samme måten....sukk

Ha en fin kveld!
=)
/corky

liven sa...

Det er lovlig å drømme.....gratis er det også:o)

Ha en fin fin kveld Gamlå:o)

moa sa...

..det er godt vi kan drømme - og jeg likte drømmene dine, stuen var jo bare "skitkul"...like that yes!!
..drøm videre du, gamlå:0)
klemmer fra Moa

anitas lille lykke sa...

her var det mye fint ja.
godt å drømme av og til og gratis er det og.

lavendel mio sa...

Drømmer må vi ha i disse istider:)
Er spent å hva som kommer nå fremover:)
Dette var rålekkert:)
Takk for fine kommentarer:)

Ha en flott kveld da:)

Den gode feen sa...

Åh, eg diggar bildeveggen med dei svarte rammene og dei svarte vegglampane over. Knalltøft. Eg har faktisk kjøpt mange svarte rammer til ein bildevegg i dag, men nå fekk eg lyst på vagglampar også, hehe. Ha ein flott onsdagskveld :)

Tiril sa...

Det er gratis å drømme, hvem gjør vel ikke det, flott bildevegg,fine kontraster med sorte rammer mot de lyse veggene.
Jeg drømmer for tiden om å bygge nytt hus, men gubben her i huset er ikke enig, har lagt for mye arbeid i det huset me har bygd, mener han.....
Men jeg får bare drømme videre.
Klem Tiril.

Ninas Drops sa...

pip pip..
Ja mange fine inspirerende bilder her ja.. Har fått helt dilla jeg på interiør og settinger i heimen..Det er jo så gøy. Og det at man har litt forskjellig smak er jo bare stilig. Synes det siste bildet minner om sommer som kommer...

Det gleder jeg meg til og, sommeren og gå ut med kurven min å sanke fine minner..Har nemlig fått kurv til jul..diggbart.

Du kjære bloggvenn, jeg har ett spesielt forhold til deg. Det var du som ga meg min aller første award og du skrev så hyggelig til meg. Så jeg blir så glad når du skriver meg noen ord..

Kos deg videre i kveld. Jeg skal pakke, for Lucie og jeg skal til mormor i Moss i morgen, med toget..

CosiFanTutta sa...

Heia, blir gjerne med deg på drømmereisene dine :o) Cosi hiver ut alt som er slitt, men har desverre ikke noen slitte skinnstoler til deg - jeg skal derimot med liv og lyst gå inn for å finne ut hvor du kan få tak i for en råbillig penge - holder deg orientert!! :o)

Jeg skjønner veldig godt hvorfor folk flest vil besøke deg; du er så levende, skjønner du. Jeg tror du lever i alle ender, Gamlå-min ;o) Ja, også er du riktig flink til å skrive kommentarer! De er helt spesielle. Jeg kunne plukket ut en Gamlå kommentar i en blindtest (kanskje litt selvmotsigende, men du skjønner?) Thihi

Likte godt pinner, steiner og sand i glassvaser i vinduet. Hvem kommer PÅ noe sånt, hvor TAR de det fra? "Jeg tar med meg en håndfull sand til vinduskarmen" - folk er rare, eller er det meg??? ;o) Fint var det iallefall

En kveldsklem på hvert kinn til Gamlå fra Cosi

GundaM sa...

Hei der, shit jeg får ike inn bilder her ikveld! ser bare teksta men men.... Ja, blogg med oss du. selv er jeg litt travel for tiden og bare skriver kommentarer ikveld, litt sliten men ikke bare all snøen her i trøndealg som gjør det da ;)

Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Drømmer er gratis!

Får heller ikke opp alle bildene, men de keramikk pottene var flotte du!

Så gubben kan sy du... De kan mer enn man tror noen ganger. Jeg fikk poteteball (kumle)i går etter jobb. Nammi, namm. I dag hadde vi stekt ball og det er minst like godt. Med sirup på. mmmm!
Nå er eplekarten reist på jakt etter oljemilliarder så da blir det ikke ferdig middag på en stund. sukk!

Klem og kos på deg fra meg

Anemone sa...

Så enig med deg, her var mye lekkert for øye ja. Tenk om vi alle sammens kulle hatt det helt likt da du?? hvor kjedelig hadde ikke det vært da...

Tone sa...

ja finner jeg slike stoler skal jeg ikke si det til deg i alle fall!! haha - da skal jeg ile til og få tak i dem først! Fy søren de var bare rålekre!

Mora sitter her og puster ut etter selskap....og kryper nå til køys.
Noen våkne og lite soving døgn følger tenker jeg meg, med valp..... kanskje jeg spør deg til råds mens vi går her og feiler og styrer og lurer...
god natt
tone

rod i hob sa...

Du skrive så herlig gamlå!!
Fine bilder -du får kjøpa nogen litt nyare stola å få gubben te å sitta i dei ofte -kan godt ha på seg arbeidsklær så dei slites ut fort ;-)

Natta!!

rod i hob sa...

Forresten enige me deg i at reinsdyrskinn misste enormt me hår... E de alltid sånn, eller e ann skutt akkurat når de nærme seg vår.. Ha ha ha!!

prinsessa sa...

Er innom for å drømme litt sammen med deg. Nydelige bilder. Å så er jeg inne for å ønske deg en fin dag. Skal vi snart få igang et blogg treff eller???

Ida sa...

Så utrolig stilig og gjennomført! Nei, jeg har heller ikke falt over noen spennende sider med gjenbruk her i Norge! Kanskje det burde være noe å tenke på for en som har lyst å starte noe selv - en "bruktside" med bare møbler med potensial for oppussing - eller bruktmøbler i røff litt mer spesiell stil... finn.no blir så rotete med alt søppelet som selges !

Utrolig tøft det siste bildet med vasene og bruk av naturmaterialer. Kanskje noe å tenke på til våren/sommeren :-)

Ha en fiiiin dag!
Klemmer

Kardemomme sa...

Hei Gamlå :) Det var flotte bilder ja..Jeg dumper ofte over bilder på nettet litt tilfeldig hvis jeg legger inn bestemte søkeord på google..
Hos meg er retro hyppig brukt ;)
Og så fin som nemi ble da!!!
Herlighet for en flink mann du har..Stjerne i margen fra meg ;)
Det er litt dårlig med besøk fra meg på bloggene rundt omkring nå..Jeg har satt i gang å hekle mormorruter og ingenting får lokket meg vekk fra garnkurv og sofakrok nå :)Men jeg kommer sterkere tilbake..Ha en fortreffelig dag snille Gamlå!
Stor hekleklem fra Kardemomme :)

Tante Julie sa...

Og det er det mange som er glad for at du gjør !!

Tina sa...

så enig så enig dette var kjemepkult, tusen hjertelig takk for inspirasjon! Se bildene over de tøffe stolene megabra! Ha en fin fin dag, klæm Tina

A-mora sa...

Så tøffe stoler og krukker. Digger stilen:)) Men jeg liker så mye forskjellig:))
Den dagen vi ikke har drømmer, da er vi fattig da.

Drøm vidre du:))

Ha ei fin helg:))

rod i hob sa...

Hei igjen
-Svært ivrige eg då??!! He he!!
Men eg har funne stola te deg ;-) Desverre ser dei bare brukt ut, men med prisen på ny stol hos living : http://www.living.no/newsread/news.asp?wce=product&FILTER_1=10&FILTER_2=13&N=1010013&BC=Stoler&level=2
Dei va iallefall litt i samme stilen syns eg ;-)

Kerstin sa...

Drømmer skal man ah, og ingen kan ta fra deg drømmene .O=)

Bildene var kjempeflotte. Sååå utrolig glad jeg ble da jeg såp at du hadde tatt med deg en awardO=) Du fortjener den virkelig=)

Klemmer kerstin

Guttemamma sa...

Tusen takk, Gamlå!! Glad jeg "møtte" deg!! Ha en fin kveld du og, jeg skal på en liten sko-handle tur når minstemann er lagt. Og så har de en fantastisk interiørbutikk rett ved siden av skobutikken..klem

Beautiful Living sa...

De bildene var utrolig fine :) Lurer på om kanskje Christian's kunne hatt noe sånt? Eller så ligger det også en gangske stor interiørbutikk rett bak GlasMagasinet. :) (men begge er dessverre ganske dyre...)

Tusen takk for hyggelig kommentar!

Lavendula sa...

Hei,

utrolig kule bilder. Mon tro om det er mulig å finne stoler i den stilen på www.lauritz.com? Mange av tingene på bildene er det mulig å gjøre uten at det koster skjorta. Burde vi ikke? Til helga, kanskje?

Håper det er ok at jeg legger deg til blogglisten min.

Fortsatt god kveld til deg.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Kjempeflotte interiør! :) Eg liker også slike flott møbler :) sofaen og litt andre ting her i heimen vår er mørkebrunt :) Synest det er fint å blande det med det kvite/beige :) Hmm, veit ikkje kor dei selger sånt uten at det koster alt anna ein eiger.. :) håper du finner dei :)
Håper du har ein fin kveld :) Godklem :)

Kaspara sa...

God kveld, Gamlå!
Ja, visst skal gamlå lære å hekle!! Det kommer du å få til lett som en plett, og så blir du smittet av den intense hekleepedemien som herjer i bloggverden du også. Det er herlig og det er deilig rekreasjon.
Ser på drømmestua di. Liker veldig godt de slitte skinnstolene samt de tre røffe vegglampene over stolene. Nydelig det siste bildet også med naturmaterialer.
Ha en fin kveld!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Koselig at kikket innom og la igjen noen trivelige ord :o)

JAAAA, det er virkelig lov å drømme!Har drømt meg bort til lavendelduftende Provence i dag.....herlig!

Klem og kos fra meg :o)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Skulle liksom våre ordet DU imellom noen ord over her da men :o)

Daisys home sa...

Stiligt det du viser da.Og jammen hadde det vært kjedlig om vi alle hadde hatt samme smaken.Jeg liker godt og mikse stiler.Men har ikke sett noen plasser hvor det er å få kjøpt sånne stoler nei.Men sikkert noen som kommer med tips.Drøm videre du,så vi får se flere nydelige bilder....klemmer

Anka sa...

Gamlå har god smak for her var det virkelig mye fint. Jeg var inne på en side hvor det var sånne stoler. Lurer på om de kaller club 5 stoler? Ikke helt sikker men søk på Google. God kveld.

Ida sa...

Om det kan være noen trøst, så er vi flere i samme båt. ;)
La oss heller blogge litt til ja... Hehe.
KOS DEG med tekoppen og drømmene. :)

pillepalle sa...

Hei!

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!

Ha en fin dag idag!

Hilsen fra Pillepalle

Kardemomme sa...

Å drømme har man lov til..Jeg drømmer hele tiden jeg..Om alt fra ferier til nye klær og møbler...eller et nytt yrke ;)
Ha en fin helg Gamlå! Klem fra Kardemomme :)

prinsesselinn sa...

hei på deg.
jeg er stadig innom lauritz.com og kikker.
men husk , det som selges fra utlandet er det moms og toll på.
men her er iallfall kvalitets ting:-)
ha en feiende flott helg.

Lindas skattekammer sa...

Hei på deg... stikker innom deg for å ønske deg en god helg!
Digger skinnstolene du viser fram, skulle gjerne sett de i stua mi :)
Klem fra Linda

Randi sa...

Ja, jeg skulle ikke hatt noe imot å hatt ei sånn stue...herlig. Og alt det andre du viser også...så tøft og så enkelt. men sier som du reinsdyrskinnet får holde seg ute:-)

Ha en fin helg

Tone sa...

Ja da er vi i gang med valp her!
Takk og takk til den personen som fant opp tørkerull!!
Amen!
Tone - valpematmor in spe...

Beautiful Living sa...

Nå kom jeg på hvor jeg har sett sånne stoler! Hos Britt Bull på Nordstrand i Oslo! Men ikke billige de heller...

Olstad sa...

Hei

Jeg kjenner igjen bilde med stolene for det er tatt hjemme hos den danske designeren Sune Jehrbo han designer for Eleanor Home og vegglampene er Globe Light fra Eleanor Home som bla jeg selger i min nettbutikk de har de også på Jeane Doo på Bislett-Oslo.

Artig å se bilde. Jeg digger de store brune stolene.

God helg.

Rikke sa...

Åh så fine bilder!!!
Og så morsomme bilder av den søte hunden deres:)
Vi bruker også alltid pose - som rutinerte hundeeiere..he he...
Rikke

 

blogger templates | Make Money Online