søndag, november 02, 2008

PCèn vil ikke mer...

så nå sitter jeg her på lånt PC, og det var ikke lett å få låne en PC i heimen her skal jeg si dere!!

I morgen bærer det ut til Siba slik at jeg får ordnet dette problemet. Garanti perioden er ikke gått ut og godt er det.! Er skikkelig irritert på meg selv fordi jeg ikke har tatt backup av bildene mine fra i sommer til idag.
Ok, det er bare min feil som gubben sier. Ikke noe medlitenhet der å få!! Nå får jeg bare håpe at de redder bildene mine når de får liv i PCèn!!

Jeg kommer tilbake i blogglandia så fort jeg får liv i PCèn.

Hade bra så lenge

23 kommentarer:

Tove sa...

Før jul i fjor kræsja PC`en vår pga eit lynnedslag, og vi mista 5000 bileter..... Heilt frå frøken midtimellom vart fødd og fem år fram i tid. Sjølv om mange av bileta var tull og tøys, er det utruleg bittert... Håper dei får fiksa problemet ditt!

Anka sa...

Ik! Syk pc... Kom deg til Siba dame! He he. Håper du får beholde bildene.

Line sa...

Gjett om eg føler med deg....Been there, done that!!
Kryssar fingrane for at dei klarar å redde bilda XX
Håpar dette ordnar seg raskt...
Klem, Line

Bente sa...

Hei:)

Ja,må jo bare si at jeg var så uheldig å miste 3000 bilder da den gamle pc gikk i stykker .Vi hadde den inne til rep,for å se om det gikk å redde de,men dessverre:(

Så stilig du var på holloween da:)

Ha ei super uke:)Klem fra Bente:)

Tiril sa...

Så ergerlig, ikke så lenge siden jeg var i samme situasjon, men det ble fiksa i en fei hosTell as på Madlavegen, mistet ingenting.
Håper det ordner seg, og at du ikke mister bildene dine.
Klem Tiril.

Nettelita sa...

Æsj, så kjedelig! Får håpe de klarer og fiske frem bildene dine igjen.. For det er jo liksom uerstattelige minner!
Så håper jeg heller ikke det må bli alt for lenge til neste innlegg!
Ha en fin uke.. :)
Klem

Anemone sa...

Dette må jo være det værste som kan skje en blogger?? ikke få kontakt med omverden, aldri at man blir så urolig og nyskjerrig som da du...

Det ordner seg sikert skal du se, håper nå for din del det ike inneberer at hele budsjettet slås sprekker...

Varm klem herfra skal du få i alle fall, og det hjelper vel ikke at en er sykepleier heller. Pc`n din trenger nok en håndspålegger!!

Som Mine Dager Er, sa...

Oh salige skrekk. Det må være det verste som kan skje meg også: at PC'n streiker og i verste fall så forsvinner alle bildene. Jeg har heldigvis backup da.

I bli borte for lenge. Kom fort tilbake!

Ønsker deg lykke til.


Klem fra Marit

Kerstin sa...

Uff så utrolig trasig. Ikke kjekt når PCèn sier bye bye: men du får kikke inne hos meg når du er tilbake igjen ;DEr ligger det en Award til deg0) Klem

hvorfor ikke... sa...

grrrrrrr! sååååå kjedelig! selv om det er reklamsjon...så blir det så mye styr av sånt...ting SKAL VIRKE og helst bare funke i hundre år, hehe!

Ønsker lykke til, da!

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) Får håpe du får fort liv i pc'en igjen :-) Var utrolig fine de tapetene fra ifi :-) Må sjekke ut det :-) Artig med halloween :-) Bra utkledning det der :-) Ha en fin ny uke :-)

Klem

Cathrine sa...

PC kræsj er no dritt.... tøffe halloween bilder. sprekt gjort:) var på jobb den kvelden jeg å missa hele opplegget. men kansje greit det også..:)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Æsj så kjipt. Jeg har selv en mac som begynner å bli så full av bilder nå at den bare går saktere og saktere og saaaaktere. På tide å ta en oppryddning tror jeg, men jeg er så somlete så macen kortslutter vel før jeg får rompa i gir. Håper du får klasket garantien i disken og ordnet problemet snart :)

Anitas hus sa...

Æsj, så kjedelig med pc kræsj. Ikke bare bare å få låne av tenåringene i huset heller. Her har nemlig routeren streika, dermed bare en pc... Det blir jo nesten slåsskamp av sånt^^,
Lo så godt av innlegget ditt fra Halloween. Hadde jeg funnet på noe sånt hadde ikke ungene bare vært borte denne kvelden, men jeg tror ikke de hadde kommet hjem igjen heller, haha...
Jeg syntes det var knallmorsomt;)
Ha en fin dag, og håper pc`n blir fixa raskt.
Klem:O)

GundaM sa...

Vi venter på deg vi vet du ;0) Kommer igejn og igjen til du er back up igejn!

Håper det ordner seg fort!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så gøy at du tar den, spent på å se hva du har å fortelle!Morro å bli bedre kjent :o)

Klem

prinsessa sa...

Jepp! Lørdag fra 10- 14 og søndag fra 12- 16. Gleder meg sååååå til å se deg:O)

Tulip sa...

Neei så kjedelig. Håper du får berga bildene inne på pc'en iallefall!

Lop godt av Halloween innlegget! Tenker det var noen barn som ble litt skremt...iallefall overrasket!!

Torilpia sa...

Det er helt utrolig hva de klarer å hente ut av en kræsja pc .. og det er jo en liten trøst oppi det hele .. :o)
Vi får krysse fingrene for at du ikke mister bildene dine.

Trøsteklem fra meg!!

CosiFanTutta sa...

HEY! KJEKT å høre fra deg, selv om pc'en har røket! Trodde det ble Gamlå-tørke nå og merket at bloggingen mistet mening, hehe

Har IKKE peiling på vin, bare hva jeg selv liker. Det stemmer overhodet ikke alltid med eliten :o) Jeg drikker mye vin, da, så sånn sett burde jeg skrive om de vinene som IKKE er gode også, etter min smak, så slipper en å gjøre bomkjøp! Jeg er sikkert den eneste i Norge som elsker Vinmonopolet, helt fantastisk hvor mye god vin vi har tilgjengelig! Hvis du har drukket vin i det store utland, og ønsker at polet skal ta den inn for deg- ja, så gjør de det! Jeg går tilbake med en flaske eller to hver 4. uke som ikke har vært frisk - no questions asked. Jeg hadde egen vinmann på det lokale vinmonopolet, jeg fikk turnusen hans! Han visste hva jeg liker og hadde stjerner i øynene når han fortalte om nye viner i min gate. Han ble selvsagt headhuntet til lederstilling :o( Er på leit etter en ny vinmann/dame, men har ikke funnet en som er like dedikert.

Ja, det ble mye på en gang! Jeg skal ikke på jobb før 0900 så nyter utsikten og måkene og fyr på peisen. Greit med peis med fjernkontroll, hehe og faktisk like sjarmerende. Det eneste som mangler er lykten av brent tre.
Nå må jeg gi meg, har forståelse hvis du ikke lenger henger med, hehe
Ha en fin, fin dag Gamlå, snakkes i kveld?

Heidi sa...

Skikkelig surt når pc`n kræsjer.. og verst er det med bildene en har tatt - enig med deg. Har opplevd det samme og har lært. Klok av skade - nå brenner jeg alle bildene straks jeg legger dem inn på pc`n.
Håper pc-doktoren kan hjelpe deg.

Ha en fin, fin dag!

:-)

Kaspara sa...

Hei Gamlå
Krysser fingrene for at gjenopplivingen går smertefritt og at bildene dine består!!! Superergelig å miste! Ha en fin dag og håper du snart vender tilbake til blogglandia! Klem fra kaspara

Solveig sa...

Så kjedlig da!
Det er vertfall ikke noe gøy å miste masse bilder! Mannfolk, typisk de.. Men hadde det vært han hadde det vell vært en annen tone;)hehe! Håper det ordner seg;)

Ha en fin fin dag:)

 

blogger templates | Make Money Online